Persberichten

Automobilist rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

Automobilist rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen-1Donderdagmiddag heeft er in Waterwijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen. 

De aanrijding vond rond 17:45 uur plaats op de kruising van het Mastgatpad met de Krammerstraat. De fietser kwam bij de aanrijding ten val. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Het is onbekend of dit opzettelijk is. Het zou gaan om een grijze auto, sedan model (klein voertuig). De auto heeft wielen zonder wieldoppen of velgen. De auto zou schade hebben aan de voorzijde. De fietser hield aan de aanrijding een pijnlijk lichaam, een gebroken telefoon en een kapotte fiets over.

Heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Facebook.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *