Kort nieuws

Stereotoren zorgt voor vreemde lucht in school Danswijk

Dinsdagmiddag rond half vier is de brandweer uitgerukt naar basisschool De Zevensprong voor een vreemde lucht. De lucht bleek afkomstig te zijn van een stereotoren. 

Tijdens het uitlopen van de school werd een vreemde lucht geroken en werd de brandweer ingeschakeld. Na onderzoek bleek de lucht afkomstig te zijn van een stereo-installatie die in de gymzaal stond. Nadat de installatie was losgekoppeld was de vreemde lucht verdwenen. Hierop konden de hulpdiensten terug naar hun post.

Ten tijde van de vreemde lucht is er geen gevaar geweest voor de leerlingen of leraren die in het complex aanwezig waren. Wel vonden de kinderen die nog op het schoolplein aan het spelen waren de politie- en brandweerwagen erg interessant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *