Kort nieuws

Fietsster gewond na aanrijding met auto

Een vrouw op een fiets is donderdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding tegen een auto. Ze is met letsel aan haar been naar het ziekenhuis gebracht.  

Rond 15:10 uur reed een auto achteruit een parkeervak uit op de Clingendaellaan. De bestuurster van de auto zag daarbij de fietsende vrouw over het hoofd met een botsing tot gevolg. Een verslaggever van HV Almere welke tevens EHBO’er is bij het Rode Kruis heeft eerste hulp verleend.

De zwangere bestuurster van de auto was erg geschrokken en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. De fietsster is na het aanbrengen van een opblaasbare spalk om het been met een ambulance naar het Flevoziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *