Nieuws

Buitenring dicht na ongeval

Donderdagochtend is een deel van de Buitenring lange tijd afgesloten geweest na een ongeval. Bij het ongeval raakte één persoon gewond.  

Rond 07:40 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing bij de afrit van de A6. Een auto die van de afrit kwam verleende geen voorrang aan een lesauto met een botsing tot gevolg. De lesauto reed van het talud af en kwam daar tot stilstand. De rijinstructeur is naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten rukten eerst uit naar de Hogering bij Almere Stad. Even later bleek het ongeval niet daar maar in Almere Buiten te zijn. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om beide auto’s af te slepen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *