Kort nieuws

School ontruimd bij brand Olivijn

Vrijdagochtend rond tien uur is er brand uitgebroken op de bovenverdieping van school De Olivijn aan de Marathonlaan. Door snel en adequaat ingrijpen van de BHV-organisatie van de school werd het gebouw vlot ontruimd en kon de brand snel worden geblust.

De Olivijn is een basisschool voor leerlingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn. De school  biedt voor deze doelgroepen passend onderwijs. Omdat deze groep kinderen minder zelfredzaam is wordt er meer gevraagd van de BHV-organisatie. Het ontruimen verliep heel goed en kinderen en personeel van de school werden opgevangen in het OBT-centrum van de politie, aan de overkant van de weg.

De inmiddels gearriveerde brandweer had de brand snel geblust en na een controle van het gebouw konden de lessen al snel weer worden hervat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *