Kort nieuws

Opnieuw woningoverval in Almere, man gewond

Politie tekens lichtbalkEen echtpaar is dinsdagavond 12 april in hun woning in de Stripheldenbuurt overvallen door twee onbekende mannen. 

Omstreeks 22.25 uur werd aangebeld bij de woning aan het Sigmundplantsoen  waarna twee mannen zich de toegang verschaften. De man van het echtpaar verzette zich hiertegen, waarbij hij gewond raakte. Mogelijk waren de daders in het bezit van een vuurwapen. Onbekend is of er buit is gemaakt. De gealarmeerde politie zocht direct de omgeving af, maar trof de verdachten niet meer aan. In de Verzetswijk vond ’s middags ook een overal plaats op een woning. Daarbij raakte niemand gewond.

Signalementen

Het gaat om een donkere man van circa 1.85 meter lang met een zwarte jas en een licht getinte man van circa 1.70 meter lang. De politie is een onderzoek gestart. Getuigen die iets hebben gezien van het incident of die meer informatie hebben die kan leiden tot de daders, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *