Nieuws

Meerdere schuren uitgebrand in Hendrik Marsmanstraat

Bij een brand in de Hendrik Marsmanstraat zijn vrijdag aan het begin van de avond meerdere schuren in vlammen op gegaan.

De brand verspreidde zich snel wat eveneens gepaard ging met veel rookontwikkeling. Er werden meerdere voertuigen van de brandweer ingezet om de brand onder controle te krijgen. Desondanks kon niet voorkomen worden dat de brand oversloeg naar de woning. Vanwege de brand moesten ook alle bewoners van de omliggende woningen tijdelijk hun huis uit.

Ambulancepersoneel is korte tijd later ook ter plaatse gekomen voor de opvang van eventuele slachtoffers. Uiteindelijk is één persoon kort gecontroleerd in de ambulance. Wat de oorzaak is geweest van de brand is op dit moment nog niet bekend.

Een gedachte over “Meerdere schuren uitgebrand in Hendrik Marsmanstraat

  • Ursila & Ruben Nahar

    Oooh wat erg en ook bij ons in de omgeving. Hopelijk valt de schade mee.
    Sterkte!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *