Nieuws

Grote brand bij boerderij Zeewolde

Bij een boerderij aan de Duikerweg in Zeewolde is dinsdagochtend een grote brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond. 

Rond 08:50 uur ontstond brand in de aardappelschuur van de boerderij. De brandweer is met groot materieel ter plaatse gegaan om de brand te bestrijden. Vanwege de beperkte watervoorziening heeft de brandweer extra brandweerwagens ingezet.

Korpsen uit Lelystad, Zeewolde, Emmeloord, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen werden ingezet om het Almeerse korps te assisteren. Met behulp van een dompelpomp is er water uit de Roerdomptocht gehaald om de brand te blussen. Rond 10:15 uur is het sein brandmeester gegeven.

De brandweer meldt dat er niemand gewond is geraakt en dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. De brandweer zal na verwachting nog enkele uren bezig zijn met nablussen.

Complete livestream vanaf locatie: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *