Persberichten

Ruiten vernield van basisschool Polygoon

Vernielde ruiten PolygoonBij basisschool de Polygoon aan de Hollywoodlaan in de Filmwijk zijn tijdens het Paasweekend door vandalen meerdere ruiten vernield.

Leerkrachten, ouders en kinderen van de school werden onaangenaam verrast toen zij dinsdagochtend 29 maart de schade ontdekten. De vandalen hebben in totaal acht ruiten van de school beschadigd. De schade loopt in de duizenden euro’s.

Omdat het vernielen van de ramen lawaai moet hebben gemaakt hoopt de politie dat mensen iets gehoord hebben of eventueel meer informatie hebben over de daders zich melden. Dat kan via gratis de opsporingstiplijn van de politie 0800-6070 of via het online tipformulier.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem via 0800-7000 of het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Foto: Politie Midden Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *