Kort nieuws

Politie gaat weer extra controleren op de A27

A27 minder overtredingen; toch meer controleDe politie gaat de komende maanden weer extra controleren op snelheid. De afgelopen weken kreeg de politie diverse klachten over personen die zich bij de wegwerkzaamheden op de A27 niet weten aan te passen aan de maximum snelheid.

De politie gaat extra controleren omdat de rijstroken zijn versmald vanwege de wegwerkzaamheden. Mensen klagen op Facebook over te snel rijdende voertuigen en schrikreacties bij overige bestuurders. De politie heeft hierop besloten zowel opvallend als onopvallend te gaan controleren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de flits-controles, laserguns en politievoertuigen.

De werkzaamheden duren nog tot 16 juni. Tot die tijd geldt er een maximumsnelheid van 70km/h in de werkzaamheden. Vorig jaar controleerde de politie ook al extra. Toen werden tot wel 15% van de bestuurders op de bon geslingerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *