Kort nieuws

Fietser gewond bij aanrijding met bus

Een fietser is donderdagmiddag op de Kalenderweg gewond geraakt bij een aanrijding met een bus.

De jongen reed op de Kalenderweg richting de Oostvaardersbuurt en wilde de busbaan oversteken. Op dat moment reed er een bus richting de Evenaar. De fietser reed tegen de zijkant van de bus aan toen deze bijna helemaal was gepasseerd. Het is nog onduidelijk hoe dat kon gebeuren, maar mogelijk wilde hij achter de bus langs oversteken en heeft hij daarbij een inschattingsfout gemaakt.

Een ambulance kwam ter plaatse om de jongen te verzorgen. Hij is voor verder onderzoek en behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De Kalenderweg is enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer. Het busverkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

Een gedachte over “Fietser gewond bij aanrijding met bus

  • Bonnie Boutellier

    Ik dank u voor de juiste informatie want uw collega’s van dichtbij (nieuws blad) geven aan dat het de bus is die tegen de fietser aanreed!! Dit is juiste journalistiek!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *