Nieuws

Auto belandt op zijkant bij ongeval Buitenring

Op de rotonde van de Buitenring met de Bosranddreef zijn donderdagochtend twee auto’s tegen elkaar gebotst. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 08:20 uur botsten de twee auto’s door een onbekende oorzaak tegen elkaar. Een van de auto’s kwam door de klap op de zijkant te liggen. De bestuurster is door de brandweer uit haar auto bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel naar het Flevoziekenhuis gebracht. De bestuurster van de andere auto raakte niet gewond.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Door het ongeval is de Buitenring richting de Stripheldenbuurt en een deel van de Bosranddreef enige tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

Beide auto’s zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Een gedachte over “Auto belandt op zijkant bij ongeval Buitenring

  • Pliesie weer lekker warm de handjes in de broekzakken

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *