Kort nieuws

Vrachtauto vast onder spoorviaduct

In het centrum van Almere Buiten is dinsdagmiddag een vrachtauto vast komen te zitten onder een spoorviaduct.

De bestuurder reed zijn wagen klem onder het spoorviaduct aan de Rio de Janeirostraat. Met hulp van een berger konden de banden van de vrachtauto leeg gemaakt worden. De wagen kon vervolgens zelf onder het viaduct vandaan rijden waarna de berger alle banden weer heeft opgepompt. De bovenkant van de vrachtauto raakte door de klap beschadigd.

Het verkeer heeft enige tijd moeten omrijden. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden.

Update: Vorige week vrijdag zat er ook een vrachtwagen klem onder een spoorviaduct. Deze keer op de Straat van Florida. Kenny Kenzo stuurde ons een aantal foto’s waarop een flink beschadigde vrachtwagen te zien is. (Foto 7-9).

4 gedachten over “Vrachtauto vast onder spoorviaduct

 • Ik heb liever dit, dan dat er iemand word dood gereden en dan van alle mensen eromheen, omdat er een vrachtwagentje vast zit al die ophef…. En dan komen ze nog zeggen laat de banden leeg lopen… Als je dit weet doe het dan lekker zelf !!

  Beantwoorden
 • soms luk het soms niet pech keb vroeger ook regelmatig onder bruggen gereden waar maximum 3.90 stond en ik was 4.10 hoog en altijd voorzichtig geweest natuurlijk nooit problemen gehad

  Beantwoorden
 • Bruggen zijn ook wel belachelijk laag.
  Een bestelauto met citybox is meestal 3.20m hoog. Dan moet je wel verdomt ver omrijden in buiten ??.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *