Persberichten

Twee personen aangehouden na achtervolging

MotoragentIn de nacht van zondag 14 op maandag 15 februari werden, na een korte achtervolging, twee mannen op de scooter aangehouden voor het negeren van een stopteken.

Rond 00.25 uur zagen agenten een scooter rijden zonder koplamp. Toen ze het voertuig staande wilden houden, ging die ervandoor in de richting van de Stedenwijk. Er ontstond een korte achtervolging die eindigde op het Spoorbaanpad. Daar kwamen de agenten de scooter tegemoet rijden. In een poging om de politie te ontvluchten reed het voertuig het voetpad op, maar ging daarbij onderuit. De twee verdachten, een 27-jarige man uit Hilversum en een 21-jarige man uit Almere, werden aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *