Twee 16-jarige jongens beroofd

Politie_sireneDinsdagavond 16 februari werden twee 16-jarige jongens uit Almere beroofd in de Peperstraat ter hoogte van de Peperbrug. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.50 uur waren de twee jongens onderweg naar huis, toen zij vanaf het Specerijenpad over de Peperbrug fietsten in de richting van de Peperstraat. Vanuit het Beatrixpark kwamen twee jongens aangelopen, die de slachtoffers op de brug tegenhielden. De twee dwongen de Almeerders om hun telefoons, portemonnees en tassen af te geven. Daarnaast werd de fiets van één van de slachtoffers gestolen. De verdachten vluchten vervolgens over het Specerijenpad in de richting van het centrum.

Signalementen

De verdachten hebben een donkere huidskleur, zijn ongeveer tussen de 17 jaar en 18 jaar oud en ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang. Beiden droegen een donkere jas met capuchon. Na de straatroof reden ze weg op een zwarte omafiets met een voor- en achterlicht.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar personen die getuige waren van de straatroof of die mogelijk meer weten over de verdachten. Heeft u rond 21.50 uur iets gezien in de buurt van de Peperbrug? Neemt u dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *