Nieuws

Steekpartij asielzoekerscentrum Almere

Op het terrein van het asielzoekerscentrum Almere heeft dinsdagmiddag een steekincident plaatsgevonden.

De steekpartij vond plaats rond half vijf. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen en heeft het gebied voor het AZC afgezet. Een traumaheli uit Amsterdam kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Een 40-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum werd in zijn arm gestoken door een man. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en behandeld aan zijn verwondingen. Hij is niet levensbedreigend gewond geraakt.

De politie heeft om 17:15 uur een burgernetbericht verspreid met een signalement. De politie zoekt een getinte man van ongeveer 30 jaar oud en 1,80 meter lang. Hij draagt een bruine jas, jeans en heeft een stoppelbaard. Hij is lopend en in het bezit van een mes.

De technische recherche is ter plaatse bij het AZC om onderzoek te doen.

2 gedachten over “Steekpartij asielzoekerscentrum Almere

  • Ze zijn zogenaamd allemaal op de vlucht voor geweld maar ze zetten het hier rustig voort tegen vrouwen homo’s andere gelovige en wij maar betalen

    Beantwoorden
    • zijn geen oorlogsvluchteling, zijn herrie schoppers. die alleen maar gevlucht zijn om dat daar zwaardere straffen worden uitgevoerd, en hier kan alles. hier denken ze te leven als god in frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *