Kort nieuws

Opnieuw botsing tussen auto en stadsbus

Woensdagmiddag heeft er opnieuw een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bus.

Rond 17:40 uur kwamen een auto en een stadsbus met elkaar in botsing op de Oude Waterlandseweg. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren op eventuele verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De bus kon op eigen kracht terug naar de remise, de auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Het busverkeer heeft weinig hinder ondervonden van het ongeval. Eerder vandaag vond er in de Stedenwijk ook al een ongeval plaats. Daarbij raakte één persoon gewond.

Een gedachte over “Opnieuw botsing tussen auto en stadsbus

  • Automobilisten lijken steeds meer moeite te krijgen met de betekenis van voorrangsregels, zoals een rood verkeerslicht, borden en haaietanden….. en de manier waarop de media dit soort ongevallen brengt veronderstelt steeds weer dat de buschauffeur het gedaan heeft.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *