Persberichten

Motor gestolen uit schuur Stripheldenbuurt

Motor gestolen uit schuur StripheldenbuurtUit een schuur bij een woning aan de André Franquinweg is een motorfiets gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten, de gestolen motorfiets en vraagt om tips.

Het gebeurt in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 februari 2016. De 36-jarige eigenaar zet dinsdagmiddag 2 februari zijn motorfiets in de schuur bij zijn woning. Het is dan 17.00 uur. Hij zet de motor op slot met het stuurslot en een kettingslot. Ook de schuurdeur doet hij op slot. De volgende ochtend rond 08.00 uur ziet hij tot zijn schrik dat de schuurdeur is opengebroken en dat zijn motor is gestolen.

De motor

Het gaat om een motorfiets

  • van het merk BMW
  • type S1000-RR
  • kleur zwart
  • kenteken 09-MG-FS
  • bouwjaar 2012
  • kilometerstand rond de 17.000.

Vragen

  • Heeft u iets gezien van de inbraak bij de woning aan de André Franquinweg of weet u misschien wie de verdachte is of wie de verdachten zijn?
  • Weet u misschien waar de zwarte BMW S1000-RR met het kenteken 09-MG-FS gebleven is of heeft u die ergens gezien? Het kan natuurlijk zijn dat er een ander kenteken op is gezet.
Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video verwijderd op YouTube kanaal politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *