Nieuws

Automobilist gewond na aanrijding Hagevoortdreef

Woensdagochtend rond half negen ging het mis op de Hagevoortdreef vlak voor de rotonde met de Koningsbeltweg. Twee auto’s kwamen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. 

De toegesnelde brandweer heeft de bestuurder van de voorste auto uit de auto geknipt. De bestuurder is gestabiliseerd en naar het Flevoziekenhuis gebracht. De inzittenden van de achterste auto zijn niet gewond geraakt bij de aanrijding.

Als gevolg van de aanrijding is de Hagevoortdreef afgesloten geweest voor het verkeer. De verkeers analisten van de politie zijn ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen. Een bergingsbedrijf heeft na het onderzoek de auto’s meegenomen waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *