Kort nieuws

Extra controles op illegaal crossen

CrossverbodDe politie van Almere buiten gaat de komende tijd streng optreden tegen crossmotoren in de omgeving van Nobelhorst. De politie gaat controleren vanwege klachten uit de omgeving.

Het illegaal crossen is al enige tijd verboden maar wordt nog veel gedaan. Eerder deze week nam de politie een crossmotor in beslag. De bestuurder van de motor was op een stuk toekomstig bouwterrein aan het crossen. Ook zal de politie toezien op de parkeeroverlast in de omgeving. Op onder andere een deel van de Kievitsweg is een parkeerverbod van kracht.

Volgens de politie zou er op diverse forums worden gemeld dat er in Almere sprake is van een gedoogbeleid, maar dit is volgens de politie niet het geval. De actie is in overleg met de gemeente genomen. In 2013 kwam op het terrein een crosser ten val.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *