Persberichten

Tieners opgepakt voor gewelddadige straatroof 17-jarige

Politiebureau Almere Stad HavenWoensdagochtend 27 januari hield de recherche twee verdachten aan voor een gewelddadige straatroof op de Bunuellaan van 15 januari 2016.

Die vrijdagavond stapte een jongen rond 23.50 uur uit de bus bij een bushalte. Twee andere jongens, die ook in de bus zaten, stapten tegelijkertijd uit. Het 17-jarige slachtoffer zag dat de jongens achter hem aanliepen. Uit het niets kreeg hij klappen en werd hij bedreigd met een wapen. Het slachtoffer moest onder andere zijn tas en jas afgeven. Hij kon ontkomen door in een bus te stappen die op dat moment aan kwam rijden. Hij ging naar huis en schakelde de politie in.

Aanhoudingen

De recherche startte direct een onderzoek. Dit onderzoek leidde tot de aanhouding van de twee verdachten. De twee (jonge)mannen van 17 en 19 jaar uit Almere werden in de vroege ochtend in hun woning aangehouden. Ze zitten vast en het onderzoek wordt voortgezet.

Een gedachte over “Tieners opgepakt voor gewelddadige straatroof 17-jarige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *