Kort nieuws

Scooterdiefstal blijkt grap

Politie_sireneVrijdagmiddag kreeg de politie rond 15:23 uur een melding dat een scooter was gestolen vanaf de Boekenrodestraat in de Landgoederenbuurt. De politie zette direct een Facebookbericht online en zocht de omgeving af naar de scooter. Na een zoektocht heeft de politie de scooter aangetroffen.

Het bleek niet om een diefstal te gaan, maar een grap, door vrienden van de eigenaar die bezig waren met het maken van een YouTube video. De vrienden hadden de scooter weggehaald en reden met de scooter over straat. De politie heeft de vrienden aangesproken op hun gedrag.

Een gedachte over “Scooterdiefstal blijkt grap

  • Haha bazen Armowasright Grizystuff (snapchat ) en kwaaivines love is hoog ?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *