Kort nieuws

Ongeval op Buitenring door storing verkeerslichten

Donderdagavond heeft er rond 21:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Buitenring met de kruising van de Polderdreef. Tijdens het ongeval waren de verkeerslichten buiten werking.

Door het ongeval belandde één van de voertuigen in een naastgelegen greppel. De andere auto kwam een stukje verder op de kruising tot stilstand. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Personeel van de ambulance heeft de inzittenden onderzocht op verwondingen, maar iedereen kwam met de schrik vrij.

De verkeerslichten zijn al sinds deze middag buiten werking. Door het ongeval was de Buitenring richting Lelystad afgesloten. Nadat een berger alle voertuigen had meegenomen werd het kruispunt weer volledig vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *