Persberichten

Woninginbrekers aangehouden in Kruidenwijk

Meldkamer_1De politie heeft maandagavond 21 december drie inbrekers op heterdaad aangehouden na een melding van een getuige.

Rond 18.15 uur meldde een getuige dat drie jongens probeerden in te breken bij een woning op de Basilicumweg. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en zette de omgeving af. Kort daarna zagen agenten in burger de drie jongens zich ophouden in de omgeving van de bewuste woning. Agenten hoorden hierna glasgerinkel en besloten over te gaan tot arrestatie.

Eén verdachte werd voor de woning ingerekend. De andere twee verdachten hadden zich in de woning verstopt, maar konden met behulp van een diensthond worden getraceerd. Ook zij werden gearresteerd en samen met de politiecollega die op de uitkijk had gestaan overgebracht naar het politiebureau. De drie verdachten, inwoners van Almere en Waal in de leeftijd van 15 tot 19 jaar, zijn ingesloten voor nader onderzoek naar betrokkenheid bij meerdere inbraken

2 gedachten over “Woninginbrekers aangehouden in Kruidenwijk

  • Helma Berkenbos

    Heel goed dat er opgetreden wordt pluim voor politie

    Beantwoorden
  • voor de woning de politie maakt er weer een zooitje van die jongen stond aan het einde van de straat

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *