Nieuws

Woning uitgebrand Spinnakerplantsoen

Even na half zes op de vroege donderdagochtend is er brand uitgebroken in een woonhuis aan het Spinnakerplantsoen in Noorderplassen West.

De toegesnelde brandweerlieden hebben de woningbrand geblust. Hierbij werd het sein middelbrand gegeven. De brand die aanvankelijk in de keuken was uitgebroken, heeft flink in de woning huisgehouden. De bewoonster die in de woning aanwezig was kon zichzelf tijdig in veiligheid brengen. Zij is niet gewond geraakt.

De aangrenzende woningen van het brandadres werden uit voorzorg ontruimd. De brandweer heeft in dezelfde aangrenzende woningen metingen verricht en geventileerd. Salvage is ter plaatse gekomen om de schade te bepalen. Over de oorzaak van de brand kan de brandweer op dit moment niks zeggen. De bewoonster zal voorlopig niet terug naar de woning kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *