Kort nieuws

Vechtpartij tussen politie en verdachte

Politie_sireneDe politie kreeg dinsdag rond 14:15 uur een melding van een verdachte situatie in de Fiep Westendorpstraat. Bij aankomst werden er twee verdachte personen aangetroffen die aan een controle werden onderworpen.

Op het moment dat de agenten de personen wilden fouilleren ontstond er een vechtpartij tussen de verdachten en de agenten. De vechtpartij was zodanig dat de agenten de hulp van collega`s moesten inroepen, die vervolgens uit heel Almere die kant op reden. Met behulp van de assistentie konden beide verdachten worden ingerekend.

Op het bureau zijn beide verdachten ingesloten en zijn er enkele goederen in beslag genomen. De zaak wordt overgedragen aan de recherche.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *