Kort nieuws

Struik in brand tegen woning

Woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur heeft er een struik in brand gestaan in de Cees Buddinghstraat in de Literatuurwijk.

Aanvankelijk werd de brandweer zonder spoed opgeroepen voor een bossagebrand, echter bleek dat de bossagebrand bij een raam van een woning woedde. Daarom zijn de brandweer en politie met spoed ter plaatse gekomen. Bij aankomst van de brandweer was de brand reeds geblust, de brandweerlieden hebben de brand na geblust met een straal water.

De bewoner(s) waren tijdens het brandje niet thuis, de brandweerlieden zijn daarom de tuin in geklommen om te kijken of er rook in de woning hing. De politie is in afwachting van de bewoner(s) ter plaatse gebleven. De oorzaak van de brand is naar alle waarschijnlijkheid brandstichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *