Persberichten

Politie vindt voor 273.000 euro aan wiet

Politie vindt voor 273.000 euro aan hennepOp donderdag 10 december werd in een woning een grote hoeveelheid verpakte wiet aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 13.30 uur kwam een melding van getuigen die een sterke wietlucht roken bij een woning aan De Diagonaal. Agenten gingen erheen en namen ook een wietlucht waar. Ze betraden de woning, waarna deze werd doorzocht. In de woning werden in verschillende ruimten in totaal 102 plastic sealbags met wiet gevonden, met een vermoedelijke straatwaarde van ruim 273.000 euro. De wiet werd in beslag genomen en vernietigd. Er werd nog niemand aangehouden, maar de politie is een onderzoek gestart naar mogelijke verdachten.

Getuigen gezocht

De politie vraagt mensen die over informatie beschikken, die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 ofwww.meldmisdaadanoniem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *