Nieuws

Kleine brand in bedrijfspand Markerkant

In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Markerkant 10 is woensdag even voor half drie brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer bleek er een kleine brand te woeden die gepaard ging met de nodige rookontwikkeling.

De brand die was uitgebroken in een zaagmachine kon door de brandweer snel worden geblust. Het pand is door de brandweer gecontroleerd op verdere brandhaarden, maar die werden niet aangetroffen. Vanwege de hevige rookontwikkeling werden ook de naburige panden ontruimd.

Met behulp van een overdrukventilator werd alle rook uit de panden verdreven. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het controleren van de panden. Na enige tijd konden de werknemers weer terug aan het werk. De schade is volgens de eigenaar van het zaagbedrijf beperkt gebleven tot wat rook en waterschade, naast de uitgebrande zaagmachine.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *