Nieuws

HV-Almere jaaroverzicht 2015

Met nog een aantal uren te gaan voordat we in 2016 zitten blikt HV-Almere terug op het jaar 2015:

Het was weer een druk jaar voor de hulpdiensten. Vermissingen, een grote brand en vele ongevallen. Daarnaast begon dit jaar de politie actief op de sociale media.

Met dank aan de inzet van onze vaste groep van vrijwilligers zijn er dit jaar 683 items geplaatst. Dit kwam mede tot stand door een goede samenwerking met brandweer, politie, GGD en interactie met onze volgers. Volgend jaar hopen we ons team met een aantal personen te vergroten om jullie nog meer op de hoogte te kunnen houden.

Het lokale nieuws trok ook dit jaar veel bezoekers. Zo hebben wij dit jaar 70% meer bezoekers mogen verwelkomen dan in 2014 en zijn zo gestegen naar ruim 54 duizend bezoekers per maand! Onze Facebookpagina groeit nog altijd gestaag door (+400% volgers), op Twitter hebben we inmiddels al meer dan 6124 volgers!

U keek dit jaar het meest naar het artikel over de woningbrand in de Paulus Potterstraat, daarbij viel één dode en raakten vier andere gewond. De best bezochte pagina is de Wijkenpagina waar het nieuws per wijk kan worden bekeken.

Het team wenst iedereen een gelukkig en gezond 2016 toe en hoopt u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Het jaar 2015 in beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *