Nieuws

Gewapende overval apotheek Waterwijk

Apotheek Waterwijk aan het Botplein is donderdagochtend rond 08.45 uur door twee gewapende mannen overvallen. Ze hadden in hun handen een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en bedreigden daarmee het aanwezige personeel.

Nadat de overvallers geld buit hadden gemaakt stopten ze het geld in een blauwe rugzak. Na de overal gingen de twee er vandoor op een scooter in de richting van Almere Buiten. De politie heeft na de overval direct een zoekactie opgestart waarbij ook hulp van een politiehelikopter werd ingeschakeld. Verder is via Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de beide overvallers. Het gaat om twee getinte mannen en zij droegen baseballcaps en hadden sjaals voor hun gezicht. Een van de mannen droeg een rode jas.

Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse geweest om sporenonderzoek te doen. Ook bij de directe buren is de politie langs geweest om te vragen of mensen iets gezien hadden.

2 gedachten over “Gewapende overval apotheek Waterwijk

  • Ik leef met jullie mee hoor het is echt niet normaal meer het word steeds ergens je kan gewoon niet eens gewoon op staat je hoor steeds meer van die raare dingen met geweld zo als in Parijs en ik hoop dat die twee daders snel gepakt worden

    Beantwoorden
  • Het Allerbeste en Sterkte gewenst voor al het personeel.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *