Persberichten

Getuigen gezocht van straatroof Leeuwstraat

Getuigen gezocht van straatroof LeeuwstraatMaandagavond 14 december werd een 16-jarige jongen uit Almere slachtoffer van een gewelddadige straatroof op de Leeuwstraat.

Rond 19.30 was het slachtoffer onderweg naar huis. Hij liep via de Leeuwstraat in de richting van het centrum. Daar dwongen twee licht getinte mannen hem een steeg in. Ze sloegen het slachtoffer en dwongen hem zijn telefoon en bankpas af te staan. De verdachten renden daarna weg in onbekende richting. Met de bankpas werd later gepind aan het Noordeinde in Almere. De politie onderzoekt de zaak.

Iets gezien? Bel de politie!

De verdachten droegen donkere kleding en hadden capuchons op. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Leeuwstraat? Of later die avond aan het Noordeinde? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

2 gedachten over “Getuigen gezocht van straatroof Leeuwstraat

  • J Fontaine

    Dit artikel klopt niet, de daders waren niet licht getint maar donker.
    Zou wel handig zijn juiste informatie te verstrekken bij dit soort oproepen!

    Beantwoorden
    • Het spijt me, maar de politie liegt net zo hard mee net als de rest van zooitje van de gemeente. Heb zelf een keer een getuigenis afgelegd van een gewapende overval vertelde toen ook dat een zwart getinte man een revolver had, maar wat schetste mijn verbazing in de krant stond licht getinte persoon. Idioten zijn het hier ze hufteren mee met de politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *