Persberichten

Automobilist rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

Ambulancepost_AlmereOp woensdag 23 december raakte een fietser gewond bij een verkeersongeval op de kruising van de Mondriaanweg met het Zwaluwpad. Vlak voor de kruising met de Tussenring. De automobilist(e) is na de aanrijding doorgereden.

Het 17-jarige slachtoffer fietste rond 21.30 uur op het Zwaluwpad in de richting van de stoplichten. Volgens de verklaring van het slachtoffer stak hij het kruispunt over bij groen licht en werd hij aangereden door een automobilist(e) in een grijze Opel, voorzien van stickers, in de vorm van vlammen boven de wiel kas. Tijdens de aanrijding werd nog een mannelijke fietser aangereden door hetzelfde voertuig, maar nadat bleek dat hij geen letsel had, is hij weer doorgefietst.

Het slachtoffer werd na het ongeval door een groep mannen geholpen. Het slachtoffer bleek diverse verwondingen aan zijn hand en gezicht te hebben, en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep

Het verlaten van de plaats ongeval is een strafbaar feit. Bent u getuige geweest van deze aanrijding, u bent de fietser die door hetzelfde voertuig is aangereden of u behoort tot de groep mannen die het slachtoffer hebben geholpen? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *