Kort nieuws

Twee minderjarigen in de kraag gevat bij brandstichting

Afgelopen middag kreeg de politie van Almere Buiten een melding dat er een bouwkeet in de brand zou staan. De melding kwam uit het centrum van Almere Buiten.

Ter plaatse bleek een kleine kliko in de brand te staan. Met een brandblusser was de brand snel onder controle. De melder van de brand had twee minderjarige jongens in de kraag gevat en overgeleverd aan de politie.

De politie heeft de jongens thuis afgezet en daar een goed gesprek gehad met de heren en hun ouders. Omdat beide jongens 13 jaar oud zijn moeten ze nu een opstel schrijven over de gevaren van brandstichting. Het opstel moeten ze persoonlijk inleveren bij de wijkagent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *