Persberichten

Segway bord buitgemaakt bij straatroof

PB_0001Maandagmiddag 16 november werd een 26-jarige man uit Almere beroofd van zijn Segway bord. De recherche zoekt getuigen.

Rond 16.15 uur reed de Almeerder met zijn Segway bord over het Ben Turpinpad in de richting van de Cinemadreef. Ter hoogte van het Slapstickpad zag hij twee jongen uit een steeg komen. De twee blokkeerden het fietspad waar de Almeerder reed. Een derde verdachte kwam bij de andere twee staan. Ze wilden het Segway bord van het slachtoffer. Die wilde dit in eerste instantie niet geven, maar toen 1 van de daders hem bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, gaf hij zijn Segway bord af. De drie renden weg.

Signalementen

Verdachte 1: Een man met een getint uiterlijk, tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang met een gezet postuur. Hij droeg een donkere spijkerbroek, een donkere Parka jas met bontkraag en capuchon die hij over zijn hoofd had. Verder had hij zwarte sneakers aan.

Verdachte 2: Een man met een getint uiterlijk, tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.85 en 1.90 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft zwarte dreadlocks tot over zijn schouders. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een bruine parka met bontkraag en rode schoenen. Hij heeft twee gouden tanden.

Verdachte 3: Een man met een getint uiterlijk, tussen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant en een zwarte gewatteerde jas met capuchon.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *