Kort nieuws

Man probeert gestolen schoenen te verkopen

Man probeert gestolen schoenen te verkopenDe politie heeft donderdagavond een man aangehouden omdat hij gestolen schoenen probeerde te verkopen aan voorbijgangers op het Busplein in Almere Stad.

Medewerkers van cameratoezicht zagen dat de man de schoenen aanbood en seinde de politie in. Al snel kon de man worden staande gehouden om hem vervolgens te controleren. Tijdens de controle bleek de man één paar nieuwe schoenen in zijn rugtas te hebben. De man kon de agenten geen aankoopbewijs ter inzage overhandigen en kon op geen enkele wijze aantonen dat hij de schoenen zelf had gekocht. De man wilde vervolgens niet meewerken en haalde maar één van de twee schoenen uit zijn tas. Bij nadere controle bleek dat de andere schoen nog was voorzien van een beveiligingslabel afkomstig van de V&D.

De man is aangehouden voor heling en overgebracht naar het politiebureau, de zaak wordt in onderzoek genomen.

Foto: Politie Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *