Persberichten

Man beroofd van telefoon

PB_9848In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november werd een 18-jarige man uit Almere beroofd van zijn telefoon op het Chartreusepad. De recherche zoekt getuigen.

Rond 01.30 uur stapte de Almeerder uit bij de bushalte Regenboogbuurt Zuid en liep richting de Palletlaan. Plotseling werd hij ingehaald door een onbekende man en tegen de grond geduwd. De man wilde de telefoon van het slachtoffer. Er ontstond een worsteling waarbij het de straatrover lukte de telefoon van de Almeerder af te pakken. Hij rende vervolgens weg in de richting van de Spectrumdreef.

Signalement

De verdachte heeft een getinte huidskleur en is tussen de 21 en 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte trui met capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken en een lichtkleurige broek.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *