Kort nieuws

Auto brandt uit op Oorweg

Vanmiddag rond kwart voor vier brandde op de Oorweg een auto uit.

De bestuurder reed over de A6 toen de auto begon te stotteren, toen hij in zijn achteruitkijkspiegel keek zag hij een rookwolk. Omdat hij het niet vertrouwde nam hij de afslag Almere Haven, maar voor de stoplichten sloeg zijn auto af. Hij duwde zijn auto richting de parkeerplaats maar voordat hij aankwam merkte hij dat de auto in de brand stond. De brandweer kon de brand snel blussen, maar kon niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd.

Nadat de brandweer het voertuig geblust had, nam een berger de auto mee. Omdat de brand niet op een drukke weg plaatsvond was er geen hinder voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *