Persberichten

Arrestantenbusje in de greppel

Vrijdagmorgen is op de A6 net na de oprit van de A27 in de richting van Lelystad een Arrestatenbusje van de weg geraakt. De hulpdiensten spoedden zich richting het ongeval, maar al snel bleek de inzet van de brandweer niet nodig te zijn.

Ter plaatse lag het busje in de greppel naast de A6. In het busje zat één gevangene, die net als zijn ‘chauffeurs’ ongedeerd bleven. De gevangene is niet veel later met een ander busje alsnog naar zijn bestemming gebracht.

De verkeersdienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een berger heeft vervolgens het busje uit de greppel getrokken. Het is niet de eerste keer dat in deze bocht voertuigen in de greppel belanden.

Foto`s: Facebook politie Almere Buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *