Kort nieuws

Aanhanger verliest lading en slaat over de kop

Op de Tussenring is vrijdagmiddag een aanhanger over de kop geslagen nadat de lading was gaan rollen.

Ter hoogte van de A6 is de zware lading losgekomen en gaan rollen in de aanhangwagen met het gevolg dat de aanhanger over de kop sloeg en aan de andere kant van de vangrail terecht kwam. Een deel van de rotonde werd afgesloten door de politie, wat zorgde voor vertraging. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de lading en de aanhanger te bergen. Als eerste werd de zware lading opgetild en op de bergingsauto neergezet. De berger heeft vervolgens de aanhanger omhoog gehesen en terug op zijn wielen gezet. De aanhanger werd daarna door de berger over de vangrail heen getild en op de bergingsauto neergezet.

Rond 15:00 uur kon de volledige rotonde weer worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *