Kort nieuws

Zes aanhoudingen in verband met wapenbezit

Zondagmiddag zag een getuige een aantal personen lopen die een vuurwapen in bezit hadden. De politie werd gealarmeerd, waarop agenten een plan van aanpak maakten en tot actie overgingen.

Net op het moment dat de agenten de groep van zes personen op de Evenaar ter hoogte van de Atlasdreef wilden benaderen ging de groep uit elkaar. Hierdoor moest er ineens snel worden gehandeld om alle verdachten te kunnen aanhouden en de situatie zo snel mogelijk onder controle en veilig te krijgen.

Nadat de verdachten waren aangehouden werden er een vuurwapen en een boksbeugel aangetroffen. De wapens zijn in beslag genomen voor onderzoek en de verdachten worden door de recherche gehoord in verband met wapenbezit.

Foto’s 1 en 2: Politie Almere Buiten. Foto 3: Aangeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *