Kort nieuws

Verdachte situatie met masker voor gevangenis

Afgelopen woensdag kreeg de politie een meldingen van een verdachte situatie. De melder zag hoe drie personen in een auto zaten. Een van de personen had een masker op en een ander was in het bezit van een mes.

Als snel troffen agenten de auto aan, die net wilde wegrijden. De auto kreeg hierop een stopteken en werd als snel klem gezet door diverse eenheden. De drie personen die in de auto zaten werden op grond van de Wet Wapens en Munitie gecontroleerd. In de auto troffen de agenten het masker en het mes aan. Daarnaast troffen ze ook nog een verrekijker, wat in deze samenstelling toch enigszins verdacht was.

Het verhaal van de drie personen lag niet op een lijn, tevens konden ze over de verrekijker geen verklaring geven. Uit onderzoek blijkt dat de personen niet uit Almere komen en zeer bekend zijn bij de politie. De goederen zijn in beslag genomen en de personen zijn vervolgens onder begeleiding de polder uitgeleid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *