Kort nieuws

Twee voertuigen betrokken bij aanrijding Hogering

Op de kruising Hogering met de Hollandsedreef heeft zaterdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond 13:00 uur.

Alle hulpdiensten werden opgeroepen, maar als snel bleek dat de brandweer niet nodig was. Getuigen van de aanrijding hebben eerste hulp verleend tot de hulpdiensten arriveerden. De bestuurder van één van de voertuigen is ter controle in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Door het ongeval en het onderzoek is de Hogering in de richting van stad ongeveer anderhalf uur afgesloten geweest. De Hollandsedreef was in beide richtingen gestremd. Een berger heeft de voertuigen meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *