Nieuws

Stadsbus vat vlam in centrum Almere Haven

Even na half 10 zaterdagochtend werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een stadsbus op de busbaan nabij de Bivak in het centrum van Almere haven.

De stadsbus die net vanaf de bushalte Centrum Almere Haven was vertrokken vatte in het motorcompartiment vlam. De chauffeur en een aantal passagiers konden tijdig de bus verlaten. Waarna er met brandblussers bluspogingen zijn verricht. Twee brandweervoertuigen waren al snel ter plaatse en hebben de brandbestrijding overgenomen. Gedurende de brand is de busbaan afgesloten geweest voor al het verkeer.

De passagiers die in de bus zaten konden hun reis vervolgen met een ander busje van Connexxion. Ook is er nog een ambulance ter plaatste gekomen voor iemand die klachten had door de brand. Het is onbekend of er iemand naar het ziekenhuis vervoert is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *