Nieuws

Persoon gewond na woningbrand Staatsliedenwijk

Persoon gewond na woningbrand Staatsliedenwijk-2In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober is er rond 03:25 uur brand uitgebroken in een flat aan de P. Lieftinckstraat.

Toen de politie ter plaatse kwam sloegen de vlammen op de tweede verdieping al naar buiten. Op straat zagen de agenten een bewoner met brandwonden aan de handen en gezicht. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De omliggende woningen zijn direct ontruimd.

Tijdens de bluswerkzaamheden is door de brandweer een hennepkwekerij met 180 planten aangetroffen in één van de woningen van de flat. Na het blussen konden de meeste bewoners weer terug naar hun woning. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *