Persberichten

Oplettende bewoner voorkomt diefstal

Politie Motor en busjeEen wel zeer oplettende bewoner heeft in de nacht van donderdag op vrijdag mogelijk diefstal van snor- en bromfietsen voorkomen. Dankzij de scherpe blik en het snelle contact met de politie kon een verdachte op heterdaad worden aangehouden.

De getuige in de parkeergarage aan de Koetsierbaan twee jongens die zich verdacht ophielden. De man vertrouwde het niet en nam de situatie in ogenschouw. Hij zag vervolgens dat geprobeerd werd om snor- en bromfietsen te ontdoen van sloten door middel van geweld. Hierop belde de man direct 112. Toegesnelde agenten waren snel ter plaatse. Bij het zien van hen kozen de beide verdachten gelijk het hazenpad. Eén verdachte kon snel worden aangehouden. Het gaat hierbij om een 15-jarige jongen uit Ermelo. De jongen is ingesloten voor nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *