Nieuws

Brand aan boord van schip op Gooimeer

Donderdagmiddag om half vier ontstond er┬ábrand aan boord van een bootje op het Gooimeer ter hoogte van de Gooimeerdijk-Oost. De brandweer van Almere en enkele reddingsboten uit ’t Gooi werden gealarmeerd.

Een berger was als eerste ter plaatse en heeft de twee opvarenden van het schip gehaald. Ook was er een hond op de boot. De brand is uit zichzelf weer uit gegaan. In afwachting van de brandweer werd de boot koel gehouden. De brandweer is nabij de havenkom te water gegaan en heeft vervolgens gecontroleerd of het weer veilig was om de boot te betreden.

Nadat de boot was vrijgegeven is deze door de KNRM naar Huizen gesleept. Beide opvarenden raakten niet gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *