Nieuws

College: Aanranding inderdaad door bewoners AZC

AZC-AlmereDe aanranding die plaatsvond in de nacht van 26 op 27 september is inderdaad het werk van bewoners van het AZC. Dat blijkt uit de beantwoording van de vragen gesteld door de PVV aan het college.

De PVV stelde ook de vraag of het college van plan is een avondklok in te stellen voor bewoners van het AZC. Het college is dit niet van plan omdat dit buitenproportioneel is. Een maatregel als een avondklok zou dan alle bewoners van het AZC raken en niet alleen de verdachten. “De staatssecretaris van Veiligheid en Justitie heeft op 29 september jl. in antwoord op mondelinge kamervragen reeds aangegeven dat het mogelijk is om bij misdragingen een verblijfsvergunning te weigeren of in te trekken.” staat te lezen als antwoord op de vraag om de daders direct het land uit te zetten. De vier verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten maar blijven verdachten.

Het incident liet veel stof opwaaien op de sociale media. De voorlichter van de politie gaf destijds geen antwoord op de vraag vanuit de media of het om bewoners van het AZC ging. Volgens een woordvoerder was dit niet van belang.

Beantwoording vragen

 

21 gedachten over “College: Aanranding inderdaad door bewoners AZC

 • Ze denken maar dat het kan hier, denk niets anders gewend. Best fijn als we mensen helpen op deze manier mogen ze wat mij betreft zo retour. Welke reden er dan ook is dat ze hier zijn.

  Beantwoorden
 • flikker op me die gelukszoekers als eentje zich ooit vergrijpt aan me vriendin of dierbare die maak ik met me eigen handen kapot

  Beantwoorden
  • Ik zeg een ding de politie bel ik niet een rechter heb ik niet nodig. Wie aan mijn vrouw of een van mijn kinderen komt zoals deze knapen handel ik zelf af ?

 • en nu kan je zien wat er gebeurt nu al die mannen hier in nederland zijn ze verkrachten hier de vrouwen en dan wordt er nog heel droog gezegd dat ze geen avond klok kunnen instellen ik vind dat ze gewoon die asielzoekers het land weer uit moeten zetten en dat ze maar naar hun eigen land moeten laten ze daar maar de vrouwen verkrachten want waarom zijn ze dan zonder vrouw gekomen omdat het allemaal IS strijders zijn die hier het land kapot komen maken en dan weer weg gaan naar het land waar ze van dan komen op rotten met die kloot zakken

  Beantwoorden
  • J.A.Van der Graaf

   Waar haal jij de wijsheid vandaan dat het allemaal IS strijders zijn ?????
   Jij lult uit je nek, als je dát zegt, maar voor de verkrachting, moeten zij zo snel mogelijk opzouten, zulke mensen horen niet in onze samenleving !!!!!!

  • Je bent waarschijnlijk niet op de hoogte wat daar in hun eigen land gebeurd en dan zón opmerking maken dat ze in eigen land de vrouwen maar moeten verkrachten….hoe debiel kan men reageren.

 • Ze hoeven ook geen avondklok in te stellen voor iedereen maar dat deze verdachten nu vrij worden gelaten is wel heel slap. Er zijn 5 slachtoffers en hun krijgen te horen dat de daders weer op vrije voeten lopen en niet eens een straf krijgen voor wat ze gedaan hebben. Daarnaast voel ik mij niet meer veilig in mijn eigen stad, ik woon een paar minuten lopen van het azc en na deze actie kan je naar mijn mening zeker niet meer vertrouwen op de veiligheidsmaatregelen van de politie

  Beantwoorden
 • En zoals altijd komen ze er mee weg en mogen we er niet te veel van zeggen.
  Het is te gek voor woorden. Ik begin me te schamen om een Nederlander te zijn.

  Beantwoorden
  • vrouwen zijn dus gewoon loslopend wild.

 • De asielzoekers/vluchtelingen blijven in grote getalen binnenstromen, daar is helaas niets aan te doen. Politiek beslist dat, negeert de burger en wuift met gemak alle nadelen en incidenten weg. Dat lijkt iets nieuws maar dat is het niet.
  Ergo, wat moet je nu als burger? Precies, de eerste lijns veiligheid moet zelf in de hand genomen worden. Dat kun je niet aan de politie overlaten, die zijn niet helderziend, weten dus niet wat wanneer waar gebeurd.
  Maar dat kost een beetje geld en een beetje meer moeite. Dus … dat gebeurt niet. Jammer!
  De samenleving verandert dus moet iedereen mee veranderen. Of je wilt of niet ..

  Beantwoorden
 • PietjeBell

  Ze hadden hier een wet aan moeten nemen die het mogelijk maakt om bij misdragingen diegene meteen het land uit te zetten, maar hier halen ze eerst maar binnen en daarna denken ze wat de gevolgen kunnen zijn.

  Beantwoorden
 • De 4 verdachte zijn inmiddels weer op vrije voeten maar blijven verdachten. Dat heb ik vaker gehoord. Nederland, het land waar alles kan!

  Beantwoorden
 • de mensen in de azc’s zijn tot later besluit, allemaal illegalen.
  Die zou je niet vrij door het land moeten laten rondzwerven.
  Laat ze in hun azc blijven tot ze meer weten over eventueel verblijf.
  zo zijn de autochtone nederlanders tenminste ook veiliger.

  Beantwoorden
 • We krijgen heel wat op ons bordje en heel de bevolking draai door.dit gaat echt niet goed.wat ik al heb gezien zijn het goud zoekers kleding hebben ze aan die koop jij alleem in heel dure winkels.er zijn wel wat vluchtenlingen daar kan je het aan zien maar ik heb heel erg mijn twijfels. De meeste zijn mannen zijn erg haät dragend dus we kunnen ons lol op

  Beantwoorden
 • Bij misdraging weg wezen. Wij proberen de samenleving veilig te maken dat moeten we niet laten verpesten door individuen uit een ander land. We hebben onze handen al vol aan ons eigen.

  Beantwoorden
 • dit komt men in Brussel goed uit eerst chaos maken in deze tijd en dan op schonen
  dit is toch wat ze graag wilde dat er kleine oorlogje komen tussen bevolking
  hoezo haat gezaai maken tussen 2 geloven zul je dadelijk zien de vrouwen en kinderen zitten nu in turkey de mannen in Europa niet alle vluchtelingen zullen terug gaan naar hun land zullen er zat zijn wie dadelijk blijven in het land waar ze zitten als ze mogen blijven in het land komen de vrouw en kinderen over van turkey naar Europa de meeste mensen denk dat het de politiek is hier in Nederland die krijgen opdracht van de hoge hand in Brussel die vieze teringlijers daar moeten de mensen van heel Europa naar toe gaan en die mensen uit roken denken dat ze alles kunnen maken
  ze maken alle lande naar de klote met dit soort acties hun zeggen welke landen hoeveel % vluchtelingen zij binnen moeten halen als het zo door gaat zijn er dadelijk minder Nederlanders dan buitenlanders dit moet gewoon ophouden genoeg is genoeg we moeten als eigen volk is keer opstaan voor je eigen land we hebben al genoeg moeten pikken met alles wat er de laatste jaren is gebeurd qua werkloos en geld crisis dingen wie ingehouden zijn voor te bezuinigen waar niks van terug is te zien hier ken wel geld aan worden uitgegeven maar voor de mensen wie werkloos zijn en veel schulden hebben door deze kut crisis wie we hebben gehad vind ik dat je mensen in eigen land eerst behoord te helpen waarom ken er wel geld uit gegeven worden voor die kut vluchtelingen
  en niet voor de Nederlanders wij moeten het maar uit zoeken met een voedselbank en een schuldhulpverlener waar mensen het met 50 euro in de week mee moeten doen is toch geen leven

  dit is mijn mening hier over

  Beantwoorden
 • Als dit je familie over komt, heeft de Gamma nog genoeg spijkers om alles dicht te timmeren en de Shell genoeg jerrycans en peut om dat zaak in de fik te steken. We helpen ze en stank voor dank krijg je. Hier moeten onze Nederlandse Hooligans zich maar eens op uitleven of de motorclubs.

  Beantwoorden
 • ben zelf slachtoffer van andere aanranders. Ik was toen te jong om me te verweren. Ik weet uit ervaring van mezelf en van lotgenoten dat de schade er van levenslang is. Daarom vind ik dat mensen die zich aan zulke delicten schuldig maken levenslang straf moeten krijgen. Zulke mensen maar weer rond laten lopen vind ik een slap beleid. Wat betreft azielzoekers, ik ben altijd humaan geweest en vind dat wet getrouwe mensen die zich goed gedragen en zich aanpassen en echt in nood zitten opgevangen mogen worden. Wel vind ik dat er duidelijk perk en paal gesteld moet worden: 1: niet beter behandelen dan eigen bevolking. Dus zorg eerst maar eens dat onze eigen mensen niet meer naar de voedselbank hoeven te gaan en dat er genoeg betaalbare woningen zijn voor de minima. Schandalig dat dat probleem nog steeds aanwezig is. Dus voorrang verlenen aan eigen bevolking en niet andersom. Zo gaat het in sommige andere europese landen ook. 2: de hoeveelheid asielzoekers beperken, zodat de maatschappij en de economie de draagkracht kan behouden. 3: azielzoekers die zich crimineel gedragen zonder pardon direct het land uit zetten, ongeacht achtergrond, zonder vervolg van procedure en zonder herkansing. Hiermee kan een duidelijk signaal uitgaan dat nederland niet het walhalla is en dat we criminaliteit niet tolereren.

  Beantwoorden
 • ik wil nog even op mijn bovenstaande reaktie aanvullen:
  degene die mij aangerand had, had al een zedendelict met een minderjarige op zijn naam staan en werd al chemisch gecastreerd, dat houdt in dat ie door justitie opgelegd heeft gekregen om behandeld te worden met vrouwelijke hormonen. Daar ben ik later achter gekomen. Ik wil hiermee benadrukken dat chemische castratie dus niet helpt, want hij valt dus nog steeds vrouwen lastig. Wat dat te maken heeft met het artikel? Dat hier in nederland te slap wordt omgegaan met zeden delicten! Zulke mensen horen niet los rond te lopen! Levenslange opsluiting voor nederlanders met zedendelicten vind ik de enige juiste behandeling, want de schade die de slachtoffers oplopen is ook levenslang. En azielzoekers die zich crimineel gedragen zonder pardon direct het land uit zetten, ongeacht achtergrond, zonder vervolg van procedure en zonder herkansing.

  Beantwoorden
 • Jammer dat alle asielzoekers nu worden afgerekend op de daden van een enkeling. In Stedenwijk gebeuren dat soort dingen ook regelmatig. Moeten we dan heel Stedenwijk ontruimen? Wat er moet gebeuren: de dader moet gestraft worden en indien mogelijk worden uitgezet. Verder moet er meer politietoezicht komen op FBK-park.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *