Nieuws

Bootje vastgelopen op onderwater strekdam

De Almeerse brandweer is woensdagavond rond 22:00 uur uitgerukt. Op de Noorderplassen zou een bootje in de problemen zijn gekomen. Ter hoogte van het ’t Hoofdstrand lag het bootje op een onder water liggende strekdam.

Duikers van de brandweer zijn lopend naar het bootje gegaan om te kijken of alle personen in orde waren en of de boot lek zou zijn. Niet veel later arriveerde de brandweerboot die alle opvarenden van de boot afhaalde zodat het gewicht afnam. Nadat de opvarenden weer vaste grond onder de voeten hadden trok de brandweerboot het bootje los.

De opvarenden waren eerder die middag vertrokken uit Amsterdam en hoopten bij daglicht al bij het BoatHouse aan te komen. Omdat het donker was hadden ze de waarschuwing van de onder water liggende strekdam gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *