Nieuws

Auto in de sloot na aanrijding Waterlandseweg

Dinsdagavond heeft er op de Waterlandseweg een aanrijding plaatsgevonden. De aanrijding vond plaats rond half acht `s avonds en gebeurde ter hoogte van De Kemphaan.

Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken geraakt. Een van de voertuigen schoot de berm in, raakte een lichtmast en reed vervolgens in een sloot. De andere twee voertuigen kwamen tot stilstand in de berm. Ambulancepersoneel heeft één persoon ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval is de weg een aantal uur afgesloten geweest voor het verkeer. Een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd. Ook de andere twee voertuigen konden niet meer op eigen kracht verder rijden. Nadat de wegbeheerder de schade aan de lichtinstallatie had opgenomen kon de weg weer open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *